Skipperlabskovs 21/02.14

Det forgik i Korsbæk, hvor stakkels fru Fernando Møghe var blevet bestjålet. Så var starten gået og vi lagde ud med at spise en dejlig skipperlabskovs som Liane havde bakset med. Da vi var færdige med at spise, gik vi ellers i krig med at hjælpe fru Fernando Møghe. Vi blev delt op i tre farver - Maja og Kathrine var rød - Bit og Torben var gul - Sanne og Danni var grøn.
Det gik ud på at vi skulle flytte nogle brikker på en spilleplade og ud fra den farve vi landede på, på spilleplade, skulle vi svare på et spørgsmål, der handlede om noget fra den danske serie Matador. Rødt holde lagde stærk ud med at svare forkert på de fleste spørgsmål, så det endte med de blev nødtil at ringe efter backup i Gitte Juhl. For både gul og grøn gik det meget bedre. Når man havde svaret rigtig på et spørgsmål, måtte man gå hen til det lokale som passede på farven på spørgsmålet. Inde i hvert lokale var et spor på hvem, hvor og hvad der var blevet stjålet fra fru Fernando Møghe. Holdene skulle så huske hvad de havde set i hvert lokale, når de til sidst i spillet skulle komme med et gæt på hvad, hvor og hvem der havde stjålet. Da det gik rigtig skidt for rødt hold, og backup'en ikke rigtig hjalp, fik de lov til at få junior spørgsmålene.
Da alle holdene havde været i alle rum, rød havde snydt lidt, skulle de så samles og inde i bæver/ulve lokalet stod der hint til hvem, hvad og hvor. Alle holdene startede med at svare forkert, så Jesper gav dem en liste, hvor på der stod alle de ting, personer og steder der var rundt omkring i huset. Han sagde også at et eller andet sted i huset var den rigtige liste med hvem, hvad og hvor. Bit og Maja styrtede rundt for at finde det, for at finde ud af at Maja allerede havde set det engang.
Det endte med at rødt hold vandt, for de kom først med det rigtige svar til Jesper.
- Kan fortælle til de nysgerrige sjæle, at det var på Postgården, det var Sofie Antonsen og det var fru Fernando Møghes høreapparat.

~Af Kathrine Juhl